Vanzare online
Doresti sa faci fericit pe cineva drag?
Fa-i o surpriza si trimite-i flori!
Noi te ajutam!
Magazin Online
Magazin Online
Cum comand ?
Telefonic

Puteti sa comandati produsele prin telefon la numarul: : 0752 406 189

Operatorii nostri va stau la dispozitie în fiecare zi, de luni pâna vineri, între ora 9.00 si 14.00. Daca alegeti aceasta modalitate de comanda, va rugam sa ne furnizati urmatoarele informatii în vederea procesarii rapide a comenzii dvs.

- Numarul de client (daca ati mai comandat în prealabil)
- Numele si prenumele (numele firmei în cazul persoanelor juridice)
- Adresa, codul postal, orasul
- Codul produsului comandat si cantitatea dorita
- Modalitatea dorita de livrare (prin curier rapid sau preluarea pachetului de la sediul firmei noastre)
- Datele de identificare ale firmei (în cazul persoanelor juridice).

Prin e-mail

Ne puteti trimite comanda dvs. prin e-mail pe adresa (incluzând informatiile specificate la punctul precedent) [email protected]

Pentru sesizari si reclamatii va rugam sa folositi urmatoarea adresa de e-mail: [email protected]
Pentru a obtine informatii suplimentare despre produsul dorit înainte de a efectua comanda va rugam sa folositi urmatoarea adresa de e-mail: [email protected]

Prin Internet

Vizitati magazinul nostru on-line www.florariaerial.ro pentru informatii detaliate despre produse, noutati si oferte speciale. În fiecare zi noi produse sunt adaugate pe site.

PLATA

Va punem la dispozitie mai multe modalitati de plata:

1. Plata ramburs la ridicarea produselor de la curier. Achitati când se vor livra produsele.

2. Plata securizata cu cardul

3. Plata prin ordin de plata se face doar in baza unei facturi proforme emise de catre www.florariaerial.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii de catre un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii in contul de mai jos:

Nume firma: S.C. ERALBI DREAM FLOWERS SRL
Cod unic de inregistrar RO26334977;J03/1363/2009
Cont IBAN: RO21 INGB 0000 9999 0293 6335
Banca ING, Sucursala Pitesti, Arges

LIVRAREA si Verificarea comenzii

Dupa ce ati verificat corectitudinea informatiilor transmise catre www.florariaerial.ro apasati butonul Finalizare Comanda.Produsele comandate se livreaza oriunde in Romania, utilizand modalitatea si termenul de livrare ales de dumneavoastra.

Termen livrare 24 - 48 ore de la confirmarea comenzii pentru comenzile din afara judetului Arges. 
Taxa transport aproximativ - 15.5 lei (TVA inclus) - pentru localitati in reteaua Fan Curier si pentru o greutate a coletului de pana in 1 kg. La fiecare kg suplimentar (1-50kg) se adauga 1 leu/kg.
La fiecare kg suplimentar (mai mare de 51 kg) costul este de 2 lei/kg. Curierii livreaza in intervalul orar 9:00 - 17:00 de Luni -Vineri si Sambata in intervalul orar 9:00- 13:00 GRATUIT pentru comenzi: cu valoare mai mare decat 500 lei (in limita minima de 1 kg si pentru localitati care sunt in aria de acoperire a firmei Fan Curier).In cazul expeditiilor in afara retelei Fan Curier se adauga 1 leu pentru fiecare km efectuat. Valoarea transportului variaza in functie de greutatea si dimensiunile coletului. Ne rezervam dreptul sa nu mai deservim clientii care provoaca indirect pagube prin neprimirea coletelor de la curieri sau neridicarea acestora de la sediile Fan Curier in cazul in care au ales acest lucru in momentul confirmarii comenzii.